Centra Medyczne «Twój Lekarz»: WarszawaPoznańWrocławKraków

Opinie

Дария Медведенко

Дария Медведенко

⭐⭐⭐⭐⭐

Klinika bardzo mi się podobała. Pediatra był uprzejmy, wszystko dokładnie wytłumaczył. Moje dziecko i ja byliśmy zadowoleni! Personel jest miły i pozytywny)

18.05.2023

Девочка Лу

Девочка Лу

⭐⭐⭐⭐⭐

Otrzymałem profesjonalną poradę od dermatologa.
Dziewczyny miło się z Wami spotykają już na samym początku Waszego przyjęcia, ceny są przyjemne i nie kosmiczne 🪐 absolutnie wszystko na poziomie ☺️

17.05.2023

Катерина Ставрович

Катерина Ставрович

⭐⭐⭐⭐⭐

Wczoraj miałam spotkanie z terapeutką Marią Bezkorovainą. Sympatyczny lekarz, fachowiec w swojej dziedzinie, nie przepisał mi żadnych zbędnych leków. Również Maria była bardzo uważna podczas wizyty – badanie z zebraniem wywiadu trwało 15-20 minut.
Na pewno jeszcze się z Tobą skontaktuję 🙂

16.05.2023

Віка Кучер

Віка Кучер

⭐⭐⭐⭐⭐

Serdecznie dziękuję za miłą obsługę w Recepcji. Szczególne podziękowania dla Pani ginekolog Pani Inny Szewczenko, jestem bardzo wdzięczna za tak dobre podejście.

16.05.2023

Кароліна Костинюк

Кароліна Костинюк

⭐⭐⭐⭐⭐

Moje wrażenia z gabinetu „Twój Doktor” pozostały pozytywne. Byłam zapisana do ginekologa, byłam zadowolona z wizyty, bardzo miła i sympatyczna dziewczyna) Polecam wszystkim😊

16.05.2023

Юлия Юлия

Юлия Юлия

⭐⭐⭐⭐⭐

Mieliśmy konsultację z dermatologiem, bardzo zadowoleni. Polecam.

12.05.2023

Alyona Chop

Alyona Chop

⭐⭐⭐⭐⭐

Wczoraj odwiedziłem terapeutę. Podobało mi się wszystko. Przyjazny personel, dobry lekarz, wszystko jest czyste i schludne.

12.05.2023

Nazariy Ivasyuk

Nazariy Ivasyuk

⭐⭐⭐⭐⭐

Wszystko poszło dobrze. Lekarz przeprowadził diagnostykę USG i wszystko wyjaśnił. Lekarz mówił po ukraińsku i rosyjsku. Klinika jest szczególnie odpowiednia dla Ukraińców, którzy nie mówią dobrze po polsku.

11.05.2023

Светлана Палий

Светлана Палий

⭐⭐⭐⭐⭐

W końcu trafiłam na dobrego ginekologa. Bardzo podobało mi się profesjonalne podejście lekarza, uwaga i przystępne wyjaśnienia. Myślę, że nie jest to moja ostatnia wizyta w tej klinice.

09.05.2023

Юлия Гребельник

Юлия Гребельник

⭐⭐⭐⭐⭐

Byłam u ginekologa Inny, podobało mi się podejście, profesjonalizm, wszystko super, już umówiłam się na kolejne wizyty))
Klinika jest czysta, wygodna, atmosfera nie straszna do której się wraca☺️

04.05.2023

Наталья Иванча

Наталья Иванча

⭐⭐⭐⭐⭐

Byłam u traumatologów.Wszystko bardzo mi się podobało.Personel bardzo miły.Pan doktor bardzo pomógł.Wszystkim bardzo dziękuję

03.05.2023

Nataliia Liubarska

Nataliia Liubarska

⭐⭐⭐⭐⭐

Rzadko zostawiam recenzje, ale tutaj warto to zrobić.
Długo zwlekałam z wizytą u neurologa, ale musiałam.
Teraz mam bardzo pozytywne opinie o pani doktor – jest uprzejma, uprzejma, kompetentna, zrobiła badanie i wszystko rozłożyła na półkach, przepisała skuteczne leczenie.
Szczerze polecam Pana doktora jako profesjonalistę!
Podczas wizyty w poradni Twój Lekarz była bardzo zadowolona z postawy personelu medycznego na recepcji oraz neurologa. Profesjonalnie i po ludzku serdecznie wszystkim dziękuję!

03.05.2023

Анастасия Кураченко

Анастасия Кураченко

⭐⭐⭐⭐⭐

Zrobiłem USG w klinice. Wszystko bardzo mi się podobało, miła obsługa, wszystko czysto i przyjemnie. Pani doktor jest również bardzo miła, wszystko wyjaśniła, opowiedziała, pokazała. Ogólnie wszystko jest w domu) Opuściłem klinikę z przyjemnymi odczuciami. Dziękuję)

01.05.2023

Maria Kryuchkovskaya

Maria Kryuchkovskaya

⭐⭐⭐⭐⭐

Byliśmy u dentysty dziecięcego, nasza córka była pierwszy raz leczona z powodu ząbka, dlatego też trochę się martwiliśmy, czy pierwsza wizyta przebiegnie jak najlepiej i nie będzie złego wrażenia. Bardzo się cieszę, że wybrałam właśnie tę klinikę, bo wszystko poszło bardzo dobrze, córka jest zadowolona i nie boi się dentystów, a to bardzo ważne! Personel jest uprzejmy, bardzo miło było tam być, a na koniec dali mojej córce prezenty do wyboru))
Radzę wszystkim, na pewno nie pożałujesz)

26.04.2023

Лена Висягина

Лена Висягина

⭐⭐⭐⭐⭐

Bardzo zadowolony !!! Otwarcie nowego centrum w Krakówie!! Dziewczyny na Rytsepshyn, cześć nie, uważne, gotowe do pomocy w każdej sprawie. Valeria i jej dziecko byli na wizycie u dentysty. Vana bardzo szybko znalazła podejście do dziecka i namówiła ją na leczenie👍❤. Jesteśmy zadowoleni, będziemy kontynuować leczenie.
Byłam umówiona do ginekologa. Bardzo miły, uprzejmy lekarz, fachowiec w swojej dziedzinie, jestem bardzo zadowolona. Pójdę za radą.
Życzę pomyślności ❤🇺🇦

26.04.2023

Юлия Левченко

Юлия Левченко

⭐⭐⭐⭐⭐

Jestem bardzo zadowolona z kliniki.Miły personel.Bardzo miły i uprzejmy pediatra.Jestem zadowolona z wizyty.

26.04.2023

Julia S

Julia S

⭐⭐⭐⭐⭐

Świetna klinika z profesjonalnymi lekarzami. Specjalne podziękowania dla lekarza USG i neuropatologa.

25.04.2023

Даша Фесенко

Даша Фесенко

⭐⭐⭐⭐⭐

Fajna klinika, czysto i ładnie. Administratorzy są mili. Dermatolog jest dobry, wypytał i opowiedział wszystko od A do Z. Na pewno wrócę jeszcze nie raz!

25.04.2023

Olga Palamarchuk

Olga Palamarchuk

⭐⭐⭐⭐⭐

Trafiłam do Polikliniki Twój Lekarz na USG i dermatologa, bardzo mi się podobało, miła obsługa, dobrzy lekarze. Dziękuję.

25.04.2023

Костенко Екатерина

Костенко Екатерина

⭐⭐⭐⭐⭐

Dobry wieczór, leczyłem wczoraj zęby dziecka, bardzo mi się podobało: były zarezerwowane na piątek, dziewczyna zaproponowała, że ​​ustawi nas w kolejce, jeśli będzie okno, oddzwonili do mnie po kilku dniach, było okno ,przełożyli termin,bardzo miła obsługa,lekarz bardzo dokładnie potraktował ząbki dziecka dołączone bajki,obsługa i jakość na najwyższym poziomie,polecam wszystkim tę klinikę,dziękuję

25.04.2023

ludmila shpakovskaia

ludmila shpakovskaia

⭐⭐⭐⭐⭐

Podobała mi się klinika, miła obsługa, chodziłam do gastroenterologa, lekarza w swojej dziedzinie. Polecam!

24.04.2023

Наталия Мануйло

Наталия Мануйло

⭐⭐⭐⭐⭐

Dzień dobry.Chcę napisać słowa podziękowania dla kliniki za życzliwe podejście do pacjentów aw szczególności neurolog Galina Pesinia, znakomita lekarka i wrażliwa osoba. Powodzenia i pomyślności dla kliniki.

24.04.2023

Ira M

Ira M

⭐⭐⭐⭐⭐

Была на узи, все прошло отлично. Без очередей. Большой плюс что на языке, которому легче все объяснить. Надеюсь откроют больше филиалов в Кракове! Особенно в сторону центра или района Krzyki
Спасибо!

18.04.2023

Anna

Anna

⭐⭐⭐⭐⭐

Świetna klinika, czysto, miła obsługa, była na wizycie u terapeutki, bardzo miła pani doktor, młoda dziewczyna, ale profesjonalistka w swojej dziedzinie, poświęciła dużo czasu, wszystko opowiedziała, wyjaśniła, bardzo podobało się przyjęcie. Myliśmy też zęby i wszystko poszło dobrze. Polecamy klinikę.

17.04.2023

PN

PN

⭐⭐⭐⭐⭐

Благодарю терапевта за доброе отношение,диагноз,на следующий день почти здорова!)Рекомендую и знакомым уже отрекомендовала)

17.04.2023

Наталія Тимко

Наталія Тимко

⭐⭐⭐⭐⭐

Chcę wystawić pozytywną opinię. Byłam umówiona do ginekologa. Wszystko obejrzeli i wytłumaczyli w przystępny sposób,polecam. Miły personel to jeden z pierwszych plusów. Rejestrowała się również u innych specjalistów. Myślę też, że będę zadowolony. Cieszę się, że powstała taka placówka medyczna. Gdzie możesz się zbadać i poprawić swoje zdrowie.

17.04.2023

Julia Kravets

Julia Kravets

⭐⭐⭐⭐⭐

Wysoce zalecane.
Był dzisiaj w klinice z lekarzem gastroenterologii Yanem Pesinem. Najlepszy specjalista. Bardzo się cieszę, że taka klinika powstała w Krakówie.

17.04.2023

Екатерина Якушко

Екатерина Якушко

⭐⭐⭐⭐⭐

Cieszyłam się bardzo, że otworzyłam tę klinikę w Krakówie. Zabrałam syna na USG, pani doktor to bardzo miła, sympatyczna kobieta. Wszystko wyjaśnił, wszystko wyjaśnił. Polecam w 100%.Życzę pomyślności i sukcesów w pracy!!!!

16.04.2023

Dasha Shunko

Dasha Shunko

⭐⭐⭐⭐⭐

W zeszłym tygodniu miałam spotkanie z terapeutą. Wszystko odbyło się na najwyższym poziomie. Otrzymałem kwalifikowaną konsultację. Dlatego zgłoszę się w przyszłości.Polecam wszystkim tę klinikę.

16.04.2023

Татьяна

Татьяна

⭐⭐⭐⭐⭐

Wreszcie, teraz możesz udać się do lekarza i uzyskać konsultację w całkowicie zrozumiałym języku. Zrobiłam USG. Pozostały tylko pozytywne emocje. Ogólnie klinika jest bardzo ładna i czysta. W recepcji spotykają się bardzo sympatyczne dziewczyny. W przyszłości, jeśli zajdzie taka potrzeba, będę korzystał tylko z usług tej kliniki. Polecam!!! A najważniejsze, że nasz lek jest NAJLEPSZY w porównaniu!!! Wierzę, że każdy, kto się z tym zetknął, to poczuł!!!

16.04.2023

Anna Ostroluzkaya

Anna Ostroluzkaya

⭐⭐⭐⭐⭐

Byłam u ginekologa w tej przychodni, wszystko było zadbane, byłam mile zaskoczona osobnym gabinetem dla dziewczynek u ginekologa na przebieranki, uprzejmy personel, miłe dziewczyny na wejściu, zdecydowanie polecam ☺️

15.04.2023

Kirill Petruk

Kirill Petruk

⭐⭐⭐⭐⭐

Udaliśmy się tam na konsultację dentystyczną i postanowiliśmy również zrobić czyszczenie. Byłem w pełni zadowolony z usługi. Lilia była dentystką, którą mogę polecić.

15.04.2023

Мария Чертович

Мария Чертович

⭐⭐⭐⭐⭐

Bardzo się cieszę, że takie centrum powstało w Krakówie, a nawet obok mojego domu. Miałem już niezbyt dobre doświadczenia z polską medycyną, więc ten ośrodek to po prostu zbawienie) Terapeuta Maria jest po prostu niesamowitą osobą, bardzo uważna, wszystkiego wysłuchała, wszystko wyjaśniła. Dziękuję bardzo.

14.04.2023

Алла Гунбина

Алла Гунбина

⭐⭐⭐⭐⭐

Podobała mi się klinika, miła obsługa, chodziłam do gastroenterologa, lekarza w swojej dziedzinie. Polecam!

14.04.2023

Vladimir Belousov

Vladimir Belousov

⭐⭐⭐⭐⭐

Byliśmy z córką u pediatry, bardzo uprzejmy lekarz, byliśmy zadowoleni z przyjęcia i obsługi w ośrodku.

13.04.2023

Олена Пушанко

Олена Пушанко

⭐⭐⭐⭐⭐

Nowoczesna klinika, dobrze wyposażony gabinet lekarski z bardzo dobrym sprzętem, cały personel sympatyczny, a co najważniejsze czuje się, że lekarz (ginekolog) jest kompetentny i nie ma zamiaru oszukiwać i przepisywać czegoś, bez czego organizm sobie poradzi.

13.04.2023

Lena

Lena

⭐⭐⭐⭐⭐

Byłem w centrum medycznym z dentystą Lilii. Obsługa na wysokim poziomie. Lekarz jest sympatyczny i uprzejmy. Na recepcji dziewczyny też są sympatyczne, spotkały się ze mną i zaprowadziły do ​​lekarza. polecam

13.04.2023

Артём Ворона

Артём Ворона

⭐⭐⭐⭐⭐

Świetna klinika, bardzo miła obsługa, od razu widać poziom 💪
Byłem na badaniu u dentysty, wszystko super, ceny również adekwatne.
Kto nie miał czasu ich odwiedzić, polecam wszystkim Kraków ul. Bezpiecznej 2

12.04.2023

Oksana Shatsilova

Oksana Shatsilova

⭐⭐⭐⭐⭐

Świetne nowe centrum medyczne! Cieszę się, że to odkryłem! Bardzo dziękuję za obsługę na wysokim poziomie, bardzo miłą obsługę i osobną ogromną wdzięczność dla dr Marii Bezkorovainy za jej profesjonalizm i uważne podejście do pacjenta!!!

11.04.2023

Alina Sakharevich

Alina Sakharevich

⭐⭐⭐⭐⭐

Klinika bardzo mi się podobała. Leczył mnie dentysta, wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie. Bardzo przyjazny personel w recepcji.

10.04.2023

Yana Sheva

Yana Sheva

⭐⭐⭐⭐⭐

Dzień dobry Cóż, po pierwsze gratuluję otwarcia kliniki🎉 Po drugie, właśnie umówiłam się do dentysty. Przywitała mnie bardzo miła pani doktor Lilia. Wszystko zostało jasno wyjaśnione i podano zalecenia. Przyszłam tylko na konsultację, a wyszłam z kamieniami do czyszczenia zębów😉Miło mi Cię poznać. Życzę sukcesów w pracy 🌹 Oczywiście ważne żeby nie było barier językowych, wszystko było jasne i zrozumiałe 👍

10.04.2023

Kasia

Kasia

⭐⭐⭐⭐⭐

Uważny dentysta. Wszystko zostało wyjaśnione i pokazane. Chociaż nie jest łatwo się tam dostać, przyjadę ponownie

10.04.2023

Iryna Kliuchko

Iryna Kliuchko

⭐⭐⭐⭐⭐

Byłam na konsultacji u gastroenterologa i ginekologa, wszystko bardzo mi się podobało, obsługa miła, uprzejma, uśmiechnięta. Tylko przyjemne wrażenia))

08.04.2023

Галина Хамець

Галина Хамець

⭐⭐⭐⭐⭐

Byliśmy z dzieckiem u dentysty, podobało nam się.Waleria Plotnpkowa jest miła,sympatyczna,ma dobre podejście do dzieci. Dziewczyny w recepcji są miłe i przyjazne.Dziękujemy!

08.04.2023

Viktoriia Zhovtonizhko

Viktoriia Zhovtonizhko

⭐⭐⭐⭐⭐

Bardzo przyjemna atmosfera. Przyjazne dziewczyny w recepcji. Byłam umówiona do ginekologa, bardzo profesjonalny lekarz. Podobało mi się wszystko, na pewno wrócę.

07.04.2023

Yulia Yersh

Yulia Yersh

⭐⭐⭐⭐⭐

Dzisiaj byłam na mezoterapii u dermatologa Jegora Aksaka, wyszłam bez zasinienia i opuchlizny, od razu czuję lekką rękę. Wrócę za kilka tygodni na kurs 🙂 Cieszę się, że w naszym mieście jest taki specjalista, któremu można powierzyć twarz ❤️

07.04.2023

Serhii Batkovih

Serhii Batkovih

⭐⭐⭐⭐⭐

Bardzo zadowolony z usług centrum medycznego Twój lekarz! Często omijaliśmy dentystów, a moja córka odmówiła leczenia zębów. A tu, w środku, wyszła bardzo szczęśliwa i zadowolona, ​​że ​​ma wyleczone zęby. Podejście do dzieci i rodziców na najwyższym poziomie! Córka też dostała prezent. To jest bardzo fajne! Polecam wizytę w centrum medycznym Twój lekarz!

06.04.2023

Anna Zinchenko

Anna Zinchenko

⭐⭐⭐⭐⭐

Byłam umówiona do gastrologa. Odpowiedział na wszystkie pytania, przepisał leczenie i dał zalecenia. Jestem bardzo zadowolony z odbioru.

04.04.2023

Алина Петраковская

Алина Петраковская

⭐⭐⭐⭐⭐

Dziś pierwszy raz odwiedziłam tę klinikę i pozostały same pozytywne wrażenia. Sympatyczne dziewczyny na recepcji, specjalistka USG to profesjonalna i miła osoba. Zgłoszę się ponownie

02.04.2023

Марина Клязника

Марина Клязника

⭐⭐⭐⭐⭐

Zwróciła się tutaj, bo ominęła polskich lekarzy i widziała tylko stratę pieniędzy. Dziewczyny w recepcji są przyjazne, zawsze gotowe do pomocy. Po umówieniu się na wizytę u terapeuty byłam bardzo zadowolona (badanie przeprowadzone na najwyższym poziomie).
p.s. Polecam doktoraKraków każdemu, kto szuka prawdziwych specjalistów.

01.04.2023

Więcej opinii o nas

KLINIKA

ul. Mogilska 65
31-545 Kraków

Zadzwoń

+48 736 407 192 PL

Godziny pracy

Poniedziałek - piątek: 8:00 – 21:00
Sobota: 8:00 – 21:00
Niedziela: 8:00 – 21:00

© 2024 Centrum medyczne Kraków — «Twój Lekarz w Krakówie» | Polityka Prywatności | Polityka Cookies